Lampa Electrica Petromax HK 500

Lampa Electrica Petromax HK 500

Producător:Petromax
Cod produs:hk500-electric
Disponibilitate:La comanda
Preţ: 178,49€ Fără TVA: 149,99€

Opţiuni disponibile

* Model:

Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs

Lampile Petromax sunt de asemenea disponibile si ca versiuni pentru uz interior. In acest scop a fost creata versiunea electrica, iar in partea de jos s-a adaugat un soclu E27.

Lampa electrica Petromax este construita din aceleasi componente de baza gasite in versiunea traditionala folosind drept combustibil kerosenul. Mentinand gratia si eleganta versiunii traditionale, lampa electrica vine cu o sticla mata Suprax care asigura o iluminare confortabila.

Lampa este realizata din alama, in timp ce sticla este o sticla borosilicata, rezistenta la caldura. Lampa electrica este disponibila in doua versiuni diferite: lampa de masa sau lampa suspendata.

Pentru lampa suspendata, cablul de alimentare este introdus prin partea de sus a lampii. Astfel, acest model poate fi folosit ca o alternativa de luminare plafon, care poate fi pornit si oprit prin intermediul unui comutator.

Lampa de masa poate fi pornita si oprita tot cu ajutorul unui comutator ce combina armonios traditia si modernitatea. Ambele variante se pot folosi doar cu ajutorul becurilor de tip E27.

Modele disponibile:

- Lampa de masa:

  • Inox (px5ce-t)
  • Bronz (px5me-t)
  • Military (px5bwe-t)

- Lampa suspendata:

  • Inox (px5ce-h)
  • Bronz (px5me-h)
  • Military (px5bwe-h)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun