Informatii livrare

Toate comenzile vor fi procesate si trimise spre livrare in maxim 48 de ore de la plasarea lor in magazinul online, in masura disponibilitatii stocului. Comenzile plasate sambata, duminica sau in zilele de sarbatoare legale vor fi procesate/expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea produselor se va face prin Curier, iar clientul va suporta taxele de livrare. Valoare taxelor este stabilita de program automat in functie de optiunea aleasa. Furnizorul nu percepe alte taxe. Asadar, pretul final platit de client este format din valoarea produselor comandate si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare percepute de Curier. Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea comenzii si primirea mail-ului de confirmare a acesteia, intre parti (www.petromax.ro si client) s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul este obligat sa ridice coletul cu marfa comandata, petromax.ro considera acest contract, titlu executoriu pentru prejudiciile ce ii pot fi aduse prin neridicarea coletului, iar clientul accepta acesti termeni contractuali.
Termenii de livrare, in cazul in care se opteaza pentru expedierea prin curier, vor fi in concordanta cu timpii de livrare specificati de compania de curierat.

CONFORM LEGII: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Clientii persoane fizice www.petromax.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original si nedeteriorate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, dupa ce au trimis un mail in care sa anunte aceast lucru. Clientii persoane juridice pot returna produsele in termen de 5 zile calendaristice de la receptia produselor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul va inapoia contravaloarea produselor cumparate in numerar sau prin transfer bancar in contul clientului in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de Client.

Produsele se pot achita la livrare sau prin transfer bancar folosind oricare din modalitatile de transport disponibile pe site

Echipa: www.petromax.ro